Доставка
МЕНЮ
Количка

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. За повече информация прочетете тук - Какво са "бисквитки"

Доставка

МИНИМАЛНА СУМА ЗА ПОРЪЧКА НА САЙТА - 21 ЛВ 


✔️ ПРЕГЛЕД и ✔️ ТЕСТ преди плащане

✔️ Бърза доставка от 1 до 3 работни дни

✔️ Опция избор при поръчка на няколко артикула

✔️ Връщане на пари и смяна до 14 дни

Ориентировъчни цени за доставка :

-  Доставка до офис на ЕКОНТ около : 5,5 лв

-  Доставка до адрес с ЕКОНТ около : 7 лв

Цените мога да бъдат различни от тези в зависимост от наложения платеж,килограмите на пратката и населеното място.

- Всички наши пратки се изпращат с ПРЕГЛЕД и ТЕСТ преди плащане , при отказване на пратката след преглед клиента е длъжен да заплати куриерските такси в двете посоки.
 - При направена поръчка при нас и тя вече пътува или е пристигнала при вас , но сте решили да се откажете от нея независимо от причината вие може да го направите , дори и без да ни уведомявате единствено дължите транспортните разходи по пратката.

2. Веднага след предаване на стоката на куриер, Търговецът се освобождава от риска, който се прехвърля върху Клиента. Търговецът не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

3. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на Търговеца. В случаите когато от Търговеца са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката Търговеца не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.
4. При предаване на стоката Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.
5. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Търговеца се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

6. Всички поръчки, направени след 15:00 ч. в рамките на делничен ден, се обработват и изпращат на следващия работен ден и биват получени на по-следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента). Всички поръчки, направени през уикенда се обработват и изпращат в понеделник или вторник и биват получени във вторник или сряда.

7. Всички поръчки, направени извън работно време, през уикенда или по празници, се обработват в първия или втория работен ден след деня на получаване на поръчката.